Professionele webshop laten maken

Refines maakt professionele webshops in WooCommerce en Lightspeed. Hieronder vind je de verschillen tussen deze webshop systemen, zodat je kunt bepalen wat voor jouw webshop de beste keuze is. Twijfel je nog? Neem dan contact op! We helpen je graag bij de keuze.

voor- en nadelen

Webshop in WooCommerce of LightSpeed laten maken?

Zowel in WooCommerce als in LightSpeed kun je een professionele webshop laten maken. Toch hebben de twee systemen best veel verschillen. Wat het beste systeem is, hangt af van jouw wensen en je ambities met de webshop. Hieronder zie je een overzicht met voor- en nadelen, zodat je makkelijk een keuze kunt maken.

woocommerce

WooCommerce is een webshop plugin voor WordPress. Het is een Open Source platform. Dit houdt in dat iedereen toegang heeft tot de code van de software en vrij is om het aan te passen.

Voordelen

  • Alles is aan te passen
  • Heel veel gratis plugins
  • Goedkoop
Lightspeed

LightSpeed is een e-commerce platform in een SaaS-oplossing. Dat betekent dat je bij LightSpeed een abonnement afsluit. Hosting, onderhoud en updates zitten in de abonnementsprijs.

Voordelen

  • Automatische updates
  • Eenvoudig te beheren
  • Nederlandse klantenservice
Portfolio

Mijn projecten

Simpel, strak, gebruiksvriendelijk en efficiënt. Dat is hoe ik websites het liefste maak. Duidelijk en to the point, zodat de focus gaat naar waar het om draait.

Contact

Interesse? Stuur een berichtje

Contactgegevens
Esther Grosscurt