Professionele website laten maken in WordPress

Zoek jij iemand die jouw droomwebsite bouwt? Een snelle, gebruiksvriendelijke website die helemaal past bij jouw huisstijl. Die gevonden wordt in Google en er bovenal voor zorgt dat bezoekers klanten worden? Laat jouw droomwebsite bouwen door Refines.

Waarom website in WordPress?

het is gratis

Je kunt WordPress gratis downloaden en installeren en je hebt meteen een werkende website. Refines past de website vervolgens volledig aan naar jouw wensen.

eenvoudig zelf te beheren

Wil jij regelmatig blogs posten op je website? Of is er iets veranderd en wil je dat aanpassen op je site? Met WordPress kun je dat heel eenvoudig zelf!

heel veel mogelijkheden

Voor bijna elke functionaliteit die je aan je website wilt toevoegen is er een plugin. Er hoeft dus niet speciaal iets voor ontwikkeld te worden, wat tijd en kosten bespaart.

Zoekmachine vriendelijk

WordPress is heel vriendelijk voor zoekmachines. Dit betekent dat je er eenvoudig voor kunt zorgen dat jouw website gevonden wordt in Google en andere zoekmachines.

Waarom website laten maken door Refines?

Refines werkt met een unieke combinatie van strategie, design, techniek en marketing. Bij een goede website is het van belang dat al deze elementen elkaar versterken.

STRATEGIE

We kijken samen naar wat het doel is van je website én hoe je die het beste kunt bereiken.

DESIGN

Een goed webdesign zorgt ervoor dat bezoekers eenvoudig naar dit doel geleid worden.

TECHNIEK

Techniek is belangrijk voor een snelle, mobielvriendelijke website, maar ook voor je vindbaarheid in Google.

MARKETING

Het promoten van je website begint al op je website zelf én met een goede integratie van alle marketing tools.

Portfolio

Mijn projecten

Simpel, strak, gebruiksvriendelijk en efficiënt. Dat is hoe ik websites het liefste maak. Duidelijk en to the point, zodat de focus gaat naar waar het om draait.

Contact

Interesse? Stuur een berichtje

Contactgegevens
Esther Grosscurt